HABIBI BIENVENUE

HABIBI BIENVENUE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 276 beoordelingen
22 feb 2020 om 19:59 Super bezorging en bezorger. Merkte wel dat er weer een andere kok was. Maar lang niet zo slecht als een eerdere beoordeling. Kwrtiertje eerder dan is afgesproken echt top! Jammer dat de spare ribs iets aan de harde kant is.
18 feb 2020 om 19:51 Ik bestel al tijden bij habibi benieuve ik heb geen klachten!
16 feb 2020 om 12:10 Nooit aangekomen
11 feb 2020 om 8:45 Eten is altijd lekker, vooral de warme broodjes. Soms word alleen bij de combo deal het drinken vergeten. Je krijgt dan wel gewoon je geld terug. Bezorgtijd is altijd wel een uur en in het weekend langer.
10 feb 2020 om 17:15 I ordered food and waited 1.5 hours for It only to receive a call from the restaurant saying my order was unavailable. They wouldn’t cancel my order and told me to ask thuisbezorgd. 5 days later I don’t have my money yet and feel scammed.
7 feb 2020 om 23:54 Erg Lekkere pizza! En ook vrij snel. Jammer dat ik maar 1 fanta kreeg ipv 2. Het blijft moeilijk een bon lezen.
4 feb 2020 om 14:16 Kwam veelste laat en patat was alleen warm gemaakt
3 feb 2020 om 10:16 Slechtste waar ik ooit heb besteld. Nooit dat ik hier weer bestel.
26 jan 2020 om 15:06 Bestelling niet ontvangen.
15 jan 2020 om 8:27 Als je kebab besteld verwacht je ook kebab. Niet een of andere paar lapjes vlees. Bestel hier nooit weer.
13 jan 2020 om 13:36 Lekkere broodjes! Vriendelijke bezorger
11 jan 2020 om 21:19 Vet snel! En gewoon weer een normaal broodje kaas en de frietjes en spare ribs waren weer helemaal goed!