HABIBI BIENVENUE

HABIBI BIENVENUE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 284 beoordelingen
28 mrt 2020 om 21:17 Super lekker weer. Beste lamskoteletten& uiensaus vd stad . Plus kreeg een gratis drinken :)!
27 mrt 2020 om 20:21 Altijd goed! Thanx!
22 mrt 2020 om 20:28 Zoals altijd top!!! Lekker eten vriendelijke bezorger ✌
13 mrt 2020 om 19:06 Wederom top! Goeie kok en de bezorger is altijd vriendelijk!
10 mrt 2020 om 21:35 Pizzas zijn zoals altijd heerlyk en bezorging as 20 min eerder super!
7 mrt 2020 om 21:52 Calzone was lekker alleen ik baal er wel van dat er geen tomatensaus/pizzasaus op zat, dat hoort er gewoon bij!
22 feb 2020 om 19:59 Super bezorging en bezorger. Merkte wel dat er weer een andere kok was. Maar lang niet zo slecht als een eerdere beoordeling. Kwrtiertje eerder dan is afgesproken echt top! Jammer dat de spare ribs iets aan de harde kant is.
18 feb 2020 om 19:51 Ik bestel al tijden bij habibi benieuve ik heb geen klachten!
16 feb 2020 om 12:10 Nooit aangekomen
11 feb 2020 om 8:45 Eten is altijd lekker, vooral de warme broodjes. Soms word alleen bij de combo deal het drinken vergeten. Je krijgt dan wel gewoon je geld terug. Bezorgtijd is altijd wel een uur en in het weekend langer.
10 feb 2020 om 17:15 I ordered food and waited 1.5 hours for It only to receive a call from the restaurant saying my order was unavailable. They wouldn’t cancel my order and told me to ask thuisbezorgd. 5 days later I don’t have my money yet and feel scammed.
7 feb 2020 om 23:54 Erg Lekkere pizza! En ook vrij snel. Jammer dat ik maar 1 fanta kreeg ipv 2. Het blijft moeilijk een bon lezen.